A Stabil Pont
Dianetika- Kulcs az elmédhez!

tiszta test, méregtelelnítés
Tiszta test tiszta elme


Kevésbé ébernek és tudatosnak érzi magát, mint korábban? Fáradtnak vagy energiahiányosnak minden látható ok nélkül? Fásultnak, sőt élettelennek? A Tiszta test, tiszta elme vadonatúj kiadása tartalmazza a megoldást.

A világot ma teljesen ellepik a méreganyagok, amelyek elpusztítják az életet. Tanulmányok bizonyítják, hogy a szennyező anyagok gyógyszerek, kábítószerek és más vegyi anyagok megmaradnak a szervezetben. Eltompítják az érzékelést és a gondolkodást sőt még sok orvosilag megmagyarázhatatlan betegséget is okozhatnak.

A Tiszta test, tiszta elme című könyvben L. Ron Hubbard teljes leírást ad a Méregtelenítő programról, erről a teljesen természetes rendszerről, amely arra szolgál, hogy eltávolítsa a szervezetből a felgyülemlett drogokat és mérgeket, és felszabadítsa az embert a testét, az elméjét és a szellemét befolyásoló pusztító hatásoktól.

Világszerte emberek tízezrei tapasztalták már meg a Méregtelenítő program eredményeit, amelyek megváltoztatták az életüket. E nyereségek közül néhány:

  • Képesség a tiszta gondolkodásra
  • Megnövekedett energia, lelkesedés és vitalitás
  • Nagyobb mentális éberség és koncentrálási képesség
  • Látványosan megjavult általános egészség és közérzet
  • Pozitívabb életszemlélet
  • Fokozottabb szellemi jóllét érzése

 

Fedezd fel Te is a Méregtelenítő program csodáját
L. Ron Hubbard Tiszta test, tiszta elme című bestselleréből!

 

Kiadvány ára: 4000 Ft helyett
most csak 3 400,- Ft
Dianetika Központ, 7621, Teréz u. 15. Tel.:70/434-7541

Honlapkészítés