A Stabil Pont
Dianetika- Kulcs az elmédhez!

Nyereségeink:

Sejtszintű Méregtelenítő Program, L. Ron Hubbard, NyereségA mai napon úgy érzem magam, mint akit mázsás súlytól szabadítottak meg. Úgy érzem magam, mint amikor valamilyen nagy dolgot viszek véghez és amikor a végére értem, óriási megkönnyebbülés érzése tölt el. Úgy érzem, hogy felszabadultabb és tettrekészebb vagyok, mint voltam. Eddig azt gondoltam, hogy azt a jó közérzetet, amiben éltem, nem lehet felülmúlni. HÁT SIKERÜLT.
K.S.

 Tisztább gondolatok, bátrabb vállalkozó szellem.
Nyereség, L. Ron Hubbard, MéregtelenítésFizikailag jobban érzem magam, nincsenek azok a délutáni bágyadtságok, amelyeket előzőekben csak egy kávéval tudtam elmulasztani. Úgy érzem, tisztábbak a gondolataim, bízom benne, hogy okosabban tudok dönteni. A szauna jót tett a bőrömnek. A fekélyem is elmúlt. Úgy érzem, olyan dolgokba is bele tudok vágni, amibe eddig egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen tudtam volna.
V.G.


Gyorsabb és tisztább a gondolkodása, élesebb a hallása és a szaglása.
Nyereségek, Sejtszintű Méregtelenítés, L. Ron HubbardSokkal gyorsabbnak és tisztábbnak érzem a gondolkodásom. A testi érzést talán a legegyszerűbben leírva könnyűnek tudnám jellemezni. A hallásom, szaglásom élesebb lett, és egész más szemmel nézek mindenre! Tudom, hogy amit kitűzök, ahhoz lesz testi és szellemi erőm, hogy végig is csináljam! Amint lehet szeretném, hogy a gyerekeim is megcsinálják, és azon leszek, hogy mindenkinek ajánljam!
K.É.

Ide kattintva jelentkezhetsz a  méregtelenítésre!

©COPYRIGHT 2009. Sz.E. Pécsi Misszió. Minden jog fenntartva. A Szcientológia, a Dianetika és az L. Ron Hubbard név védjegyek, melyek az RTC tulajdonában vannak, használatuk engedéllyel történik. A Szcientológia alkalmazott vallási filozófia.Szeretnél informálódni újdonságainkról?
Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Most minden új feliratkozónak egy DVD-t adunk ajándékba!


Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:


Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Dianetika Központ, 7621, Teréz u. 15. Tel.:70/434-7541

Honlapkészítés