A Stabil Pont
Dianetika- Kulcs az elmédhez!
L. Ron Hubbard Dianetika: A szellemi egészség modern tudományaA mai világ valószínűleg különösnek tűnne egy középkori időutazó számára. Nem könnyű célokat követni, méltósággal boldog életet élni egy olyan társadalomban, amely így belesüllyedt az anyagi világba, és ami ennyire érzéketlenné vált az egyén saját szellemi szükségleteivel szemben.
Biztos felvetődött már benned a kérdés mivel tudnál hatékonyan változtatni magadon vagy magadban ami sikeresebbé és boldogabbá tehetne.
A válasz erre a Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya.

Hogy mi is a Dianetika? E szó azt jelenti, hogy amit az elme vagy a lélek tesz a testtel, a görög dia= keresztül és a nousz= elme vagy lélek szavakból tevődik össze.

Korábban a vezető tudományos nézet az ember elméjének az agyat tekintette, tehát nem mást, mint a sejtek és idegsejtek összességét. Azt gondolták hogy az emberi képességeket nem lehet fejleszteni, akárhogy is nézzük ezek az elméletek helytelenek voltak. Az eddig kifejlődött tudományok egyike sem tudott magyarázatot adni arra, hogy miért is viselkedik az ember úgy, ahogy viselkedik vagy hogy mitől is vagy rosszul vagy éppen jól.
Nos, a Dianetika könyvben megtalálhatod a kérdéseidre a választ, és egy hatékony eljárást is, amivel a problémákat véglegesen kezelni lehet.

Szellemi képességeidnek csak 10%-át használod ki!

Ide kattintva megtudhatod miért!

 

 

©COPYRIGHT 2011. Sz.E. Pécs. Minden jog fenntartva. A Dianetika, a Szcientológia és az L. Ron Hubbard név védjegyek, melyek az RTC tulajdonában vannak, használatuk engedéllyel történik. A Szcientológia alkalmazott vallási filozófia.

 Dianetika Központ, 7621, Teréz u. 15. Tel.:70/434-7541